Contacteer ons
+31642301096

Werkzaamheden

Glasbewassing


Wij voeren de glasbewassing van uw kantoor of woning vakkundig uit, dit zal op de traditionele wijze gebeuren.

Bij moeilijk bereikbare ramen kunnen wij gebruik maken van ons osmose systeem. Ook het inhuren van een hoogwerker is voor ons een optie, dit zal vooraf met de klant besproken worden.

Interieur Verzorging

Waar gewerkt wordt, word het vuil. Sommige vervuiling valt op, maar er is ook genoeg verborgen vuiligheid. Het is in uw belang dat u een schone werkplek behoud. Daar kan KS-cleaning voor zorgen. Met de juiste middelen en de vakkundigheid van onze medewerkers zorgen wij ervoor dat uw werkplek tot in de puntjes verzorgd is.

Wij maken gebruik van producten uit verschillende geurlijnen, u kunt dan zelf kiezen welke geurlijn u het beste bevalt.

Schoonmaak Traphallen

Iedereen kent het probleem wel van traphallen; er ligt rommel en niemand weet van wie die rommel is. Je vraagt beleeft aan de buren of zij hun rommel willen opruimen, maar een week later ligt het er nog. Daarom zijn wij er voor u, KS-cleaning kan met de juiste afspraken ervoor zorgen dat die frustratie over rommel in uw traphal voorgoed verdwijnt.

Zonnepanelen Reinigen

Je ziet ze tegenwoordig in iedere straat wel op de daken van huizen liggen, zonnepanelen. Wilt u het volledige rendement eruit halen, dan hebben de zonnepanelen ook af en toe een schoonmaakbeurt nodig. KS-cleaning kan dit voor u doen met behulp van een osmose systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat kalk uit het water word gefilterd, zo krijgt u geen kalkaanslag op de zonnepanelen en de vervuiling wordt beter verwijdert. Hierdoor kunt u profiteren van een volledig rendement.

Vloeren Reinigen

Tegels, linoleum, laminaat, tapijt enz. ook voor het onderhoud van uw vloeren kunt u bij KS-cleaning terecht. Door jarenlange ervaring in de schoonmaakbranche weten wij precies welke middelen en methodes we het beste kunnen gebruiken om uw vloer er weer tiptop uit te laten zien.

Kunststof Reinigen

Veel mensen hebben vandaag de dag kunststof kozijnen. Kunststof is onderhoudsvriendelijk, maar dat betekent niet dat je er nooit iets aan hoeft te doen. Het product dat wij hiervoor gebruiken zorgt ervoor dat alle strepen en vervuiling verdwijnt, daarnaast zorgt het ervoor dat er weer een beschermlaag over het kunststof heen komt. Door het kunststof goed te laten onderhouden zal het voor een langere tijd zijn kleur behouden.